Informatie-bijeenkomst glasvezel buitengebied ETTEN.

cde-logo

UITNODIGING:

Informatie-bijeenkomst glasvezel buitengebied ETTEN.

 

Op Dinsdag 29 november a.s. om 19.30 uur organiseren wij een informatiebijeenkomst over de voorgenomen aanleg van glasvezel in het buitengebied van Etten.

Deze bijeenkomst vindt plaats in Zaal Köster.

In juli heeft de gemeente Oude IJsselstreek een convenant getekend met CIF Infrastructure over de aanleg van glasvezel in het buitengebied. Alle (buurt)gemeenten hebben dit ook gedaan, zodat het buitengebied van de Achterhoek eindelijk kan worden voorzien van een snelle internetverbinding.  De gemeente heeft de dorpsbelangenorganisaties gevraagd om hun bewoners van het buitengebied te motiveren hieraan deel te nemen. De aanleg gaat namelijk alleen door als er meer dan 50% van bewoners van het buitengebied deelnemen.

Om dit te realiseren zal ook gevraagd worden wie zich wil inzetten om in hun buurt actief te werven om deze belangrijke verbetering van de digitale bereikbaarheid in het buitengebied te realiseren. Dit zijn dan de z.g. ambassadeurs.

 

Tijdens deze avond zal informatie gegeven worden over wat glasvezel precies inhoudt,

hoe het proces met CIF gaat lopen, wat de planning is, etc.etc.

Dit gebeurt door onder andere de heer Geoff Coupe van de Werkgroep Oude IJsselstreek Op Glas. Voor meer informatie zie: www.oudeijsselstreekopglas.nl

gemeente-logo

U bent van harte welkom !

opglas

Dorpsbelangen Etten

Werkgroep Oude IJsselstreek Op Glas.

Bewaren

Bewaren