buurtwinkel dieker etten

Behoeftepeiling Klets en Koek in Etten

Comité Dorpsbelangen wil samen met enkele vrijwilligers een nieuw initiatief ontplooien in ons dorp: de Ettense variant van “Klets en Koek”. Klets en Koek is een combinatie van een ontmoetingsplek en een buurtsuper. In Megchelen is dit initiatief al enkele jaren een groot succes. We willen kijken of we dit ook in Etten kunnen opzetten.

Het idee is om een centrale plek in ons dorp te kiezen. Daar willen we een ontmoetingsplek creëren waar u overdag terecht kunt. Lees: een gezellige huiskamer waar je in kunt lopen voor een bak koffie, een praatje, het leggen van een kaartje, het lezen van de krant enz. Tevens zal daar een kleine buurtsuper worden ingericht voor de boodschappen. Hierbij willen we vooral ook lokale ondernemers betrekken om lokale producten aan de man te brengen.

Het idee staat nog in zijn kinderschoenen en we vinden het natuurlijk belangrijk om te horen wat u als Ettenaar hiervan vindt. Waar heeft u behoefte aan? En wilt u met ons meedenken?
Download de behoeftepeiling onderaan deze pagina, vul hem in en lever in bij een van de adressen! Wij horen graag vóór 7 mei a.s. van u!

Als de reacties positief zijn, kunnen we – samen met u – op zoek gaan naar een geschikte locatie, vrijwilligers, financiële middelen, een supermarktketen die wil meewerken enzovoort.

Zo zetten we samen onze schouders eronder om Etten nóg leefbaarder te maken!