buurtwinkel dieker etten

Informatieavond “Klets en Koek” – Etten

6 juli heeft de Werkgroep “Klets en Koek” vergaderd om vervolgstappen te zetten voor een huiskamer/buurtsuper in Etten. Eerst zijn de positieve ervaringen van het bezoek aan “Klets en Koek” in Megchelen en het huiskamerproject in Terborg uitgewisseld waarbij we ook veel tips hebben meegekregen, waaronder hun projectplan. Ook hebben we het idee opgevat om wellicht te beginnen met een pilot (proefperiode) om te kijken of het loopt.

We willen – zoals eerder aangegeven – het project verder uitrollen aan de hand van 4 werkgroepjes: huisvesting, financiën, inrichting buurtsuper en inrichting huiskamer. Het zou fijn zijn als Ettenaren in één van de werkgroepjes willen meedenken met ons. Iedereen is welkom om mee te denken; heb je ervaring in de supermarktwereld dan is dat helemaal handig!

We organiseren op dinsdag 31 augustus a.s. om 19.30 uur een informatieavond voor alle geïnteresseerden bij zaal Köster. Daar willen we het plan met jullie bespreken. Je bent van harte welkom!  

Ondertussen gaan wij alvast met diverse pandeigenaren in gesprek om een geschikte centrale locatie in ons dorp te vinden. Ook gaan we alvast in gesprek met diverse supermarktketens om de mogelijkheden voor levering van de boodschappen te bespreken. Wij hopen daar snel meer duidelijkheid over te krijgen.

Vanwege de geldende maatregelen willen we jullie vragen om je op te geven via info@etten-gld.nl als je wil deelnemen aan de bijeenkomst. Je bent van harte welkom! Voor nu: een fijne zomervakantie!