Informatie Woonwensenonderzoek

De informatieavond voor de start van het woonwensenonderzoek welke gepland stond op 17 maart niet door. Graag leggen wel uit wat het woonwensen onderzoek inhoud.

Het DKK heeft de presentatie die op de avond gegeven zou worden opgenomen, zodat iedereen het thuis kan kijken. Je vind de film hieronder.

Heb je nog vragen?

Heb je naar aanleiding van deze film nog vragen over het woonwensenonderzoek? Dan kun je deze stellen via info@dkkgelderland.nl

De woonwensgesprekken

In de woonwensgesprekken wordt geïnventariseerd wat de woonwensen van Ettenaren zijn. Dit is voor de leefbaarheid van Etten van groot belang; zonder de woonwensen van Ettenaren kan er niet gebouwd worden.
Een woonwensgesprek duurt 15-20 minuten. Er wordt door de medewerkers geïnventariseerd wat de wensen zijn, welke type woning de huidige woning is, het gewenste type woning en op welke locatie, huur of koop en het maximale bedrag aan huur of koopsom.

De gesprekken vinden plaats op vier donderdagen (19, 26 maart, 2 en 9 april).

Via deze link kun je aangeven of je een woonwensgesprek wilt, zodat het DKK een telefonische afspraak kan plannen.

Mocht blijken dat er bepaalde doelgroepen in de gesprekken missen, bijvoorbeeld omdat zij niet goed te bereiken zijn via de digitale snelweg, dan zullen we kijken hoe we deze doelgroepen alsnog kunnen bereiken.

Wil je op de hoogte gehouden worden van dit soort nieuws uit Etten?

Schrijf je in voor ons nieuws via e-mail of WhatsApp. We sturen je maximaal 1x per week een mail of app en je kunt je gemakkelijk weer afmelden.