zomer in gelderland

Zomer in Gelderland 27 augustus in Etten

Op 27 augustus komt Zomer in Gelderland naar Etten!

Tijdens deze dag kunnen we geld inzamelen voor de openluchtherdenking van volgend jaar “Van Bezetting tot Vrijheid”. Met 4 opdrachten die we gedurende de dag moeten uitvoeren, is er maximaal € 1000,- te verdienen.
We hebben een team van 10 mensen klaarstaan die vanaf 9.00 uur ‘s morgens aan de slag gaan om de opdracht die we krijgen zo goed mogelijk uit te voeren.
Via het internet en de Omroep Gelderland is het de hele dag te volgen en er wordt afgesloten met een live-uitzending vanaf het Dorpsplein.

We kunnen geld verdienen met:
• De opdracht die uitgevoerd moet worden (we moeten ‘iets’ bouwen dat met de geschiedenis van Etten te maken heeft, wat horen we de dag van de uitzending om 9.00 uur)
• De Parade van 1:30 min waarin we Etten mogen presenteren (we hebben hiervoor inmiddels de meeste verenigingen ingeschakeld, ben je nog niet benaderd en wil je helpen, stuur een mail naar info@etten-gld.nl)
• Om 18.00 uur moeten er minimaal 300 bezoekers voor de de live-uitzending van Omroep Gelderland aanwezig zijn
• De opdracht tijdens de live-uitzending

Het dagprogramma:
9.00 uur: Begin live-radio uitzending vanuit Etten
9.20 uur: Bekendmaking bouw-opdracht
17.15 uur: Oefenen Parade
18.00 uur: Publiek wordt geteld
18.20 uur: Start live-uitzending

Natuurlijk kunnen we dit niet alleen en zoeken we zoveel mogelijk mensen die kunnen helpen. Niet alleen bouwhulpen, maar ook koffiezetters, schilders, broodjessmeerders, regelaars en dergelijke…
Meld je aan via info@etten-gld.nl

Je kunt ons ook volgen via Facebook!