Op 11 juni Koffieconcert v.h. Bachkoor Doetinchem

Iedere maandagavond hebben twee koren in Etten hun wekelijkse repetities. Het EMK oefent dan in zaal Koster en ons koor, Het Bachkoor Doetinchem, probeert dan in het oude kerkje zijn klanken te verfraaien. 

Al ruim 1,5 jaar genieten wij de gastvrijheid van dit kerkje met zijn fijne akoestiek en omdat we ons zo welkom voelen in Etten, willen we de inwoners een klein koffieconcert aanbieden. Op 11 juni, in de weken dat er een zondagse kunsttentoonstelling georganiseerd is, houdt de protestantse gemeente haar koffie-uurtje tot ongeveer 12.00 uur. Daarna, vanaf 12.15 uur zal ons Bachkoor een programma aanbieden. 

 

 

BACHKOOR DOETINCHEM

Etten, 25 april 2017

Aan de inwoners van Etten

Ons koor geniet al ruim anderhalf jaar van de prachtige akoestiek van het oude kerkje in jullie dorp. De klankkwaliteit van ons koor is er echt op vooruit gegaan. Omdat we ons er zo welkom voelen, willen we jullie een koffieconcert aanbieden.

De protestantse gemeente Etten-Terborg-Ulft houdt tot 12.00 uur haar koffie-uurtje in de Glazeren Kast. Aansluitend zal ons concert in de kerk plaatsvinden.

Het thema van ons concert sluit aan bij het onderwerp dankbaarheid van de tentoonstelling die enkele weken in de kerk te bezichtigen en te beluisteren is. De volgende werken vormen de kern van wat we gaan zingen.

 

Peteris Vasks: Pater Noster

Thomas Tallis: If ye love me

Eric Whitacre: Lux Aurumque

Ola Gjeilo: Ubi Caritas

Rheinberger: Abendlied

 

Het concert begint rond 12.15 uur en duurt een kleine 40 minuten.

We hopen dat u er bij kunt zijn. De toegang is natuurlijk vrij.