Concert Yentl Flavour in de Oude Kerk te Etten

De Stichting Oude Gelderse Kerken (SOGK) bestaat dit jaar 45 jaar. Tijdens dit jubileumjaar wordt in ieder kerkgebouw van de Stichting een concert aangeboden aan de lokale gemeenschap.
Op zondag 3 november a.s. vindt een concert plaats in de Oude kerk te Etten. Dit concert is gratis toegankelijk en wordt geheel verzorgd door Yentl Flavour, een trio uit Zutphen die bekendheid geniet in het hele land.
De groep brengt een variatie aan Jiddische liederen, Klezmer, Folk/Ierse instrumentals en klassieke titels. Ook eigen werk, in de vorm van liederen en instrumentals, maakt deel uit van het inmiddels breed en gevarieerd repertoire.
In een ongedwongen presentatie neemt Yentl Flavour je mee naar de zo verschillende
sferen en emoties die in de klanken en teksten voorbijkomen. Afwisselend is ook de combinatie van gebruikte instrumenten.
Yentl Flavour bestaat uit: Anna Maria Roos, zang, Lizelore Molier, zang en viool en Allert van der Heijden, gitaar, mandoline en zang. Meer info op www.yentlflavour.nl

Het concert begint om 15.00 uur, de kerk is open om 14.30 uur. In de pauze is er gratis koffie en na het concert bestaat, onder genot van een drankje, de mogelijkheid om over het concert na te praten met de musici. Een gift is uiteraard van harte welkom.